Richard's Bar

Whisky - Beer -Food - Music
 

 

 Hartelijk Welkom!


Eerstvolgende Quiz is op zondagmiddag  29 januari, aanvang 16.00u
Aanmelden voor onze Pub Quiz kan hier: 

Pub QuizWil jij mooie Whisky paketten bestellen?

Klik dan  boven op de link bij Richard's Shop, voor de mogelijkheden. ( bij mobile telefoons is de navigatie niet altijd zichtbaar, klik dan even op het groene gedeelte en het navigatie menu komt  tevoorschijn )

en...... Like ons op Facebook!De Bar


Richard & Miranda heten jullie welkom!

 

Wie of wat zijn wij....

Richard's Bar is een  proeflokaal met een veelvoud  aan hoogwaardige Whisky's , een brede keuze uit speciale bieren en een opvallend trendy wijnkaart met klasse wijnen. Naast al deze mooie dranken hebben wij een exclusieve selectie "spirits" waarbij onze Gin's de boventoon voeren!  

Met onze Heineken ICE COLD on draft (uniek in Weert), 8 speciaal bieren en Cider op tap en zo'n 60 bieren onder de dop mogen wij met trots zeggen.....hier is het aanbod ruim en divers.

Laat je verassen door onze uitgebreide Gin & Tonic kaart...…óf proef beroemde Whisky-Cocktails (naast overige klassieke Cocktails)  welke wij exclusief hebben samengesteld voor jullie....geheel opgebouwd met Wereld-Whisky's !! 
 

Natuurlijk kunnen al onze borrel- en bier arrangementen worden begeleidt  met homemade pub-food!  Dit zijn  maaltijden, diverse kleine gerechten of borrelplankjes...De menukaart vindt u onderaan de pagina

De uitstraling van onze bar is een knipoog naar de Engelse / Ierse / Schotse pubs, alwaar je je door de intieme en gezellige sfeer van de authentieke inrichting je al snel thuis voelt.

En de muziekstijl?
Richard's Bar betekent Classic-Rock, Blues-rock, Folk & Americana....maar op een aangenaam geluidsniveau,  wederom uniek in Weert!! 

Entertainment:
In de  even  weken op zaterdagavond live music.
Maandelijks op de donderdagavond een georganiseerde Whisky-tasting (onder voorbehoud).
In de sfeervolle 'donkere maanden' organiseren we ook  maandelijks op de zondagmiddag een Pubquiz.


NOTE; Richard's Bar is deelnemer van de (Weerter)  Brandslang! meer info via www.weerterbrandslang.nl

NOTE;  Wil jij een originel cadeau geven? Kom gewoon langs.....we hebben cadeau bonnen klaarliggen!

NOTE:  Fietsen parkeren als bezoeker van Richard's Bar kan helaas niet bij ons in de straat. Wij zelf, de omliggende bewoners én de voetgangers verzoeken daarom vriendelijk doch zéér dringend om de fietsen te parkeren bij fietsenstallingen. Zoals het in de binnenstad ook hoort! Dank u


Waar kunnen jullie ons vinden?? We hebben het wat makkelijker gemaakt.

 Hieronder wordt snel duidelijk waar onze gezellige Bar te vinden is.  Tot zo....!Richard's Bar

Beekstraat 87

6001GH

Weert